Konyhabútor készítés

A kulcsszó az egyediség! Lehetséges, hogy mielőtt weboldalunkra talált, már órákat töltött böngészéssel a neten, vagy akár ellátogatott számtalan bútoráruházba. Azonban úgy érzi, hogy még mindig nem találta meg az igazi konyhabútort, mely tökéletesen igazodik ízléséhez, főzési szokásaihoz vagy akár konyhájának méreteihez. Sőt a konyhabútor részeinek összeállításával sem akar bajlódni.

 

Erre találunk mi megoldást!

Az első lépés megismerni az Ön főzési szokásait, ízlését, a helyiség adottságait, hogy kiderítsük milyen is az ideális konyha az Ön számára. Ezekkel az információkkal és a 20 év alatt felhalmozott tapasztalatunkkal együttesen létrehozunk egy egyedülálló, különleges konyhát.

 

A tökéletes terv megálmodása során következik a gyakorlati munka, a konyhabútor-készítés. Miután az árajánlatot elfogadta, valamint felmértük a helyszínt és az igényeket, az alapanyagok és kiegészítők is kiválasztásra kerülnek. Fix árak helyett egyedi megrendelések alapján határozzuk meg a konyhabútor árát, hiszen konyhabútor-készítés során az Ön igényeihez, valamint a konyha méreteihez igazodunk, ezzel költséghatékonyabb megoldásokat szeretnénk nyújtani az Ön számára.

 

Készítünk klasszikus, modern és minimál stílusú konyhákat, de nem akadály számunkra a panellakásba épített konyhabútor kivitelezése sem, akár egyedi konyhai tárolási megoldásokkal.

Konyhabútor frontok közül választhat laminált bútorlapot, marható felülető MDF frontot, PVC fóliás bútorajtókat vagy akril bútorajtókat egyaránt. Amennyiben Ön festett változatot szeretne, úgy ezt a kívánságát is teljesíteni tudjuk. Konyhabútor frontok esetében egy megbízható vállalat, a Nett front termékeivel dolgozunk, mely piacvezető cég Magyarországon.

A korpusz készülhet laminált, de olykor furnérozott bútorlapból is.

A Kronospan Slim Line bútorlapjai - melyekkel évek óta dolgozunk - rendkívül magas kopás- és hőállósággal rendelkeznek, ellenállnak a nedvességnek. Ideálisak felsőkategóriás bútorokhoz.

További világhírű cégekkel vagyunk partneri együttműködésben, mint például Falco, Egger, Forest, Interfa. Ezekkel a jól ismert cégekkel való együttműködésünk által minőségi alapanyagokkal dolgozunk, melyek eleget tesznek a magas minőségi követelményeknek, így kerülhetnek ezek a termékek az Ön konyhájába a bútorkészítés során.

 

Az Ön egyénisége és a mi hozzáértésünk mixtúrájával születhet meg otthonába a tökéletes konyha egy új élet kezdetéhez.

 

Készen áll a

közös munkára?

AJÁNLATKÉRÉS

Böszörményi Balázs

+36 70 237 9117

info@ujbutor.hu

1043. Budapest Deák F. u. 53.

Adószám: 67457131-1-41