Konyhai Tárolás

Konyhánkban lévő tároló helyeink praktikus kialakításával még élvezhetőbbé válhat a főzés. Mára már olyan új, hasznos ötletekkel állhatunk elő a konyhabútor-készítés során, melyek mindennapi életünket teszik egyszerűbbé, kényelmesebbé. Ezek a kitűnő helytakarékos konyhai tároló szekrények segítenek a rendszerezésben és a tisztántartásban, törekedve arra, hogy a helyiség minél nagyobb részét praktikusan kihasználjuk, elkerülve a zűrzavart a konyhában. Fókuszáljunk az optimális helykihasználásra!

Íme néhány ötlet, melyet ajánlani tudunk!

90 fokos sarokszekrény háromnegyedes forgatható kosárral.

 

Konyhabútorunk L, U vagy G alakú kialakítása által fontos szerepet kapnak a sarokszekrények. Az egyszerű, régi polcos kialakítású sarokszekrények már a múlté. A duplán nyíló 90 fokos sarokszekrény háromnegyedes forgatható kosárral a sarok egyik legpraktikusabb kihasználása. A két merőleges előlapot együtt húzzuk ki, mely ajtók mögött háromnegyedes köríves forgókosár található.

Egyenes sarokszekrény megoldás félkör forgatható kosár

 

Az ajtó mögül két könnyen kezelhető drótkosár érhető el (kézzel könnyedén mozgathatók), melynek segítségével könnyen elérhetjük az itt lévő edényeinket a szekrénybe való bekúszás helyett.  Előnye a sok hely, a jó rálátás. Ezzel a sarokszekrényből kifordítható, félkör-kosár garnitúrával az áttekinthetőség és a hozzáférhetőség jegyében még kényelmesebb lesz a főzés.

Egyenes sarok szekrény Vesetál kosár megoldással.

 

Piskóta alakú lapokat fordítunk ki a szekrényből, melyek jól pakolhatók. A szekrény teljes tartalma kényelmesen elérhetővé válik. Jó helykihasználás, könnyű használhatóság, komfortos megoldás. Ez a komfort emelő minőségi tárolószekrény rendkívül népszerű a háztartásokban.

Egyenes sarokszekrény Magic Corner vasalattal

 

Talán ez a legprofibb lehetőség a kínálatban. Az ajtó kinyitásával a bent lévő polcok előre siklanak, vagyis az ajtóval kiforduló kosár előrehúzza a belső kosarat, ezáltal teljesen a bútoron kívülre kerül, s könnyen hozzáférhetünk az eszközökhöz. Minden polc kihúzható, így a szekrényen kívül könnyen belepakolhatjuk edényeinket vagy egyéb dolgainkat is. Ez a  precíz kialakítású tárolórendszer zaj- és becsapódásgátlóval van felszerelve, így akár egy apró érintéssel, hang nélkül visszacsukódik.

Előlappal együtt kihúzható polcok

 

A fémrácsok az ajtófrontra vannak szerelve, így amikor kinyitjuk az ajtót kihúzzuk a sínen fekvő tárolót is. A konyhai fémráccsal felszerelt polcrendszer remek példa arra, hogyan lehet a meglévő helyeket még jobban kihasználni a tárolásra. Segítségével könnyen hozzáférhetünk eszközeinkhez, a konyha minden eldugott helyét praktikusan felhasználjuk.

Csepegtető a felső szekrénybe

 

Lehetőség van a konyhaszekrény felső részébe egy kompletten összeállított edénycsepegtető garnitúrát beszerelni. Kedvező árfekvésű, jó minőséget képviselő termék. A szett tartalma: tányércsepegtető rács, edénycsepegtető rács, műanyag opál vízgyűjtő tálca. Az alsó tartókeret teleszkópos kivitelezésű, ezért a termék különböző mélységű (280-330mm) felsőszekrényekhez illeszthető. A hátfallemez az alumínium profilban kiképzett árokba helyezhető. A felső szekrénybe épített edénycsepegtetővel könnyen és egyszerűen szabadíthatunk fel helyet a konyhapulton.

 

Készen áll a

közös munkára?

AJÁNLATKÉRÉS

Böszörményi Balázs

+36 70 237 9117

info@ujbutor.hu

1043. Budapest Deák F. u. 53.

Adószám: 67457131-1-41